Echivalarea creditelor pentru educație nonformală

Obține rapid creditele profesionale transferabile pentru educație nonformală

Accesează 688 de cursuri cu doar 390 lei / an din prima didactică

Echivalarea creditelor pentru cadre didactice și personal auxiliar

Platforma didactic.docentix.com – instrucțiuni de utilizare

Educația Evoluează, iar Noi Suntem Aici Pentru Tine!

Suntem mândri să sprijinim acest program care recunoaste eforturile și angajamentul cadrelor didactice și didactice auxiliare.

Docentix oferă sistemului educațional din România cea mai eficientă platformă de e-learning cu acces nelimitat la peste 680 de cursuri de soft skills și tech skills la numai 390 lei / an.

În plus, Docentix este un partener de încredere pentru profesori în procesul de echivalare a creditelor pentru educație nonformală. Creștem împreună viitoarele generații asigurând în cadrul unei platforme accesibile de pe orice dispozitiv, cursuri online în limba română care acoperă subiecte precum:

Descoperă în numai câteva minute cum poți accesa peste 680 de cursuri într-o platformă completă, accesibilă oricui, disponibilă de oriunde:

Ce este Prima de Carieră Didactică?

Prima de Carieră Didactică reprezintă un pas important în sprijinirea dezvoltării profesionale continue a personalului didactic. Cu o valoare de 1500 de lei net, această primă recunoaște dedicarea și angajamentul cadrelor didactice și didactice auxiliare și oferă posibilitatea de a investi în creșterea calității și echității educației din România.

Cine Beneficiază de Prima de Carieră Didactică?

Această primă este disponibilă pentru următoarele categorii de profesioniști:

Care sunt primii pași?

Utilizează eficient Prima de Carieră Didactică și crează un cont pe Docentix – cel mai eficient sistem de e-learning pe plan național. După promovarea fiecărui curs, Docentix eliberează o diplomă de promovare pe care o poți  atașa la dosarul tău.

Cu cât obții mai multe diplome, cu atât vei acumula un număr mai mare de credite pentru formarea nonformală. Comisia de formare și dezvoltare verifică dosarul tău și acordă creditele în funcție de baremele proprii, asigurându-se că eforturile și achizițiile tale educaționale sunt recunoscute și valorificate.

Pentru echivalarea creditelor de formare nonformală, trebuie să depui către comisia de formare și dezvoltare, dosarul tău cu diplomele obținute în platforma Docentix, însoțit de cererea de echivalare a competențelor.

Platforma de training a angajaților tăi!

Discută cu un consultant Docentix​

Intră în universul e-learning Docentix și află cum poți beneficia de Prima de Carieră Didactică pe site-ul nostru. Nu rata ocazia de a te dezvolta profesional și de a primi recunoașterea pe care o meriți!

  0
   0
   Coș de cumpărături
   Coșul tău de cumpărături este gol