FAQs

Intrebări și răspunsuri

Cursuri online de soft skills și platformă LMS pentru tine și echipa ta

Despre Docentix

Încă din 2007, Docentix oferă parteneriatul cu SkillSoft în România, un parteneriat care a adus numeroase beneficii utilizatorilor.

Au existat zeci de mii de cursanți care au folosit soluțiile e-learning create sau distribuite de Docentix în această perioadă și au putut să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile.

Oferim soluții pentru învățarea la distanță, cu ajutorul platformei LMS și pachetelor de cursuri Skillsoft. Cu ajutorul nostru, companiile pot oferi angajaților o experiență de învățare personalizată și eficientă.

De asemenea, avem o echipă de experți la dispoziție care oferă suport, consultanță și asistență tehnică pentru a asigura implementarea și utilizarea optimă a soluției noastre LMS.

De pe docentix.com cumperi cursuri online în limba română și ai acces la toate cursurile din catalog.

Dacă ești companie poți cumpăra, pe lângă cursuri, și o aplicație de tip Learning Management System.

Cursurile online de pe Docentix.com sunt cursuri Skillsoft traduse în limba română. Vei avea acces la o bibliotecă vastă de conținut educațional de înaltă calitate care acoperă o varietate de subiecte esențiale de la leadership, tehnologie, management până la dezvoltare personală și profesională.

Sunt cele mai bune și utile cursuri online. Ca să te convingi poți să-ți faci cont demo pentru 7 zile.

Despre catalogul de cursuri

Catalogul de cursuri Docentix este structurat în module, adaptate nevoilor de învățare ale fiecărui utilizator, astfel încât să poți accesa conținutul într-un mod facil și rapid. Folosind această cursuri, vei putea să te dezvolți la nivel personalsă-ți îmbunătățești performanțele și chiar să îți consolidezi poziția în cadrul companiei.

Ca orice curs, te ajută să descoperi lucruri noi, dar, și mai important, îți structurează informațiile de care ai nevoie pentru a fi productiv la muncă.

De exemplu: cursurile de comunicare sunt foarte utile pentru că în România nu se fac cursuri de comunicare într-un mod organizat.

Chiar dacă o să ți se pară că unele informații sunt banale, vei vedea că multe informații pentru „începători” în comunicare n-au fost niciodată predate așa cum trebuie.

Dacă ești în căutarea cursurilor care să ți se potrivească cel mai bine, atunci ai ajuns la locul potrivit! Docentix îți oferă acces la pachetul de cursuri Skillsoft ce conține peste 600 de cursuri, împărțite în diverse domenii, de la dezvoltarea abilităților profesionale până la formarea competenței digitale. Ai posibilitatea să filtrezi căutarea dupa subiect, tipul cursului sau nivelul de dificultate.

În plus, poți accesa, în orice moment, istoricul cursurilor accesate sau activitatea curentă, astfel încât să te poți concentra mereu pe dezvoltarea continuă a abilităților tale de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Cu Docentix și Skillsoft, ai la dispoziție cele mai bune resurse pentru dezvoltarea personală și profesională!

Bună întrebare! Cursurile oferite de Docentix în colaborare cu Skillsoft sunt de înaltă calitate, cu un conținut specializat și adaptat nevoilor fiecăruia. Cu toate acestea, în prezent ele nu sunt acreditate de Minister.

Știm că acreditarea poate fi o preocupare importantă pentru clienții noștri, dar vrem să subliniem calitatea cursurilor noastre și succesul pe care l-au avut companiile care le-au utilizat sunt toate dovezi ale profesionalismului nostru.

Chiar dacă procesul de acreditare al cursurilor este unul de durată, în tot acest timp ne asigurăm că ele sunt de cea mai bună calitate pentru a-i ajuta pe utilizatorii noștri să-și atingă obiectivele.

Cursurile oferite pe platforma Docentix sunt dezvoltate de către Skillsoft, o companie cu o vastă experiență în domeniul dezvoltării de conținut și formare profesională. Skillsoft colaborează cu un număr mare de experți și specialiști în domenii variate pentru a dezvolta conținutul prezentat pe platformă.

Astfel, utilizatorii Docentix beneficiază de conținut de cea mai înaltă calitate, dezvoltat de experți în domenii specifice și actualizat constant pentru a răspunde nevoilor permanente ale unui mediu de afaceri în continuă schimbare.

Abonamente și metode de plată

Este foarte simplu: abonamentul se face la fel ca pe orice platformă de streaming video.

Alegi abonamentul lunar sau anual, dai datele cardului și vei avea acces instant la cursuri.

Poți plăti online, în funcție de tipul abonamentului ales

Plata fiind recurentă lunar, în cazul abonamentelor lunare sau anuală, în cazul subscripțiilor anuale.

Dacă dorești să anulezi abonamentul tău Docentix, te rugăm să ne contactezi prin email sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Echipa noastră te va ajuta cu plăcere în acest proces.

Este important de menționat că abonamentul la pachetul de cursuri Skillsoft este o subscripție recurentă, astfel trebuie să anulezi abonamentul înainte de următoarea plată a abonamentului.

Sperăm să te avem din nou ca și client în viitor și suntem deschiși la orice feedback sau sugestii pentru a îmbunătăți serviciile noastre. Mulțumim pentru colaborarea ta cu Docentix!

Dacă ai nevoie de ajutor sau ai întrebări legate de platforma noastră LMS sau de pachetul de cursuri Skillsoft, suntem întotdeauna la dispoziția ta!

Poți contacta cu ușurință serviciul nostru de asistență clienți prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru, prin e-mail sau prin telefon.

Noi suntem mereu bucuroși să te ajutăm și să răspundem tuturor întrebărilor tale, astfel încât experiența ta cu Docentix să fie cât mai plăcută și eficientă posibil. Nu ezita să ne contactezi oricând ai nevoie de ajutor!

Termenii si conditiile noastre se bazează pe transparență și pe îmbunătățirea experienței utilizatorilor noștri. În calitate de utilizator al platformei noastre, vei beneficia de posibilitatea de a avea acces la toate cursurile online oferite de Skillsoft, ceea ce îți va oferi oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile și de a lua decizii mai informate.

Te rugăm să reții că, în timp ce îți oferim o gamă largă de resurse de învățare, este important să respecți termenii și condițiile noastre pe parcursul utilizării platformei. Acești termeni și condiții includ politica de confidențialitate, regulile de utilizare a platformei și politica noastră de rambursare, dar și prelucrea datelor cu caracter personal.

Vom fi mereu disponibili pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru a te ghida în utilizarea cu succes a platformei noastre. Hai să învățăm împreună!

Docentix Learning Journeys

Știm că sunt multe cursuri în catalog și tocmai de aceea, dacă ai nevoie de ajutor, am creat programe care se adresează unor situații în care poate te găsești și tu.

După ce ai devenit cursant poți să navighezi prin catalog, dar poți să accesezi și pachetele speciale create de noi.

E ca și când ți-am făcut noi playlistul de cursuri 😊, iar acest playlist este dedicat mai multor situații.

De la adaptarea la primul job  până la tehnici eficiente de crearea unei cariere, noi găsești ce ai nevoie!

Cu programele noastre special concepute, este mai ușor ca niciodată să accesați o serie de oportunități de învățare adaptate la diferite situații.

Alegeți-vă cursurile preferate dintr-o listă de redare unică – totul vă aparține atunci când deveniți un cursant aici.

Contul tău

Dacă vrei să îți creezi un cont pe platforma noastră LMS, Docentix, urmează doar câțiva pași simpli. Accesează pagina de înregistrare de pe site-ul nostru și completează formularul cu informațiile tale personale, cum ar fi numele, adresa de email. Apoi, verifică contul de email și urmează instrucțiunile pentru a valida contul tău Docentix.

După ce ai finalizat acești pași, ai acces la întreaga noastră bibliotecă de pachete de cursuri de la Skillsoft, și poți începe să înveți cu Docentix.

Nu ezita să ne contactezi dacă ai întrebări sau probleme în procesul de înregistrare – suntem mereu aici pentru a te ajuta!

Pentru a te conecta la contul tău pe platforma Docentix este foarte simplu!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina principală a platformei și să introduci adresa ta de e-mail și parola personală. După ce introduci aceste informații de autentificare, vei avea acces direct la întreagă librărie de cursuri oferite de Skillsoft, precum și la diversele funcții și caracteristici ale platformei Docentix.

Dacă nu ai un cont încă, poți să-ți creezi unul rapid și gratuit, timp de 7 zile, folosind adresa ta de email și completând informațiile personale necesare.

Orice întrebări sau probleme, echipa noastră de suport este mereu disponibilă  ofere ajutorul necesar!

Dacă ai uitat parola contului tău Docentix, nu te ingrijora! Poți să o recuperezi cu ușurință. Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina de autentificare a platformei noastre și să apeși pe butonul ”Am uitat parola”.

Te vom îndruma prin procesul de resetare a parolei, iar în câteva minute vei primi un email cu instrucțiuni și un link pentru a-ți seta o nouă parolă.

Pentru actualizarea contului tău Docentix, trebuie sa urmezi 3 pași simpli. Intră în contul tău și accesează secțiunea de setări. Aici vei găsi opțiunea de actualizare a datelor personale, care îți permite să modifici numele, adresa de email sau parola contului, dacă este cazul.

Pentru a beneficia de toate facilitățile platformei noastre, te sfătuim să actualizezi informațiile din secțiunea „Profil” cu cea mai recentă versiune.

Daca ai nevoie de ajutor suplimentar, echipa noastră de suport îți oferă asistență personalizată fie prin email, fie prin telefon. Suntem mereu la un click distanță pentru a te ajuta cu orice întrebări sau nelamuriri ai avea!

Dacă dorești să anulezi contul tău Docentix, te rugăm să ne contactezi prin email sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Echipa noastră te va ajuta cu plăcere în acest proces.

Pentru a oferi feedback pe Docentix, există mai multe opțiuni disponibile. Te poți bucura de o experiența îmbunătățită prin intermediul formularului nostru online de feedback, acesta cuprinde întrebări specifice și îți oferă oportunitatea de a ne împărtăși opinia și sugestiile tale.

De asemenea, echipa noastră fi bucuroasa te ajute, asculte orice feedback pe care îl ai și ia în considerare nevoile tale. Fie printr-un e-mail sau telefonic, noi suntem întotdeauna aici pentru a te ajuta.

La Docentix, feedback-ul tău nu este important doar pentru noi, ci este esențial pentru a asigura experiențe educaționale de top pentru toată lumea!

Docentix Business – pachete companii

Un LMS (Learning Management System) reprezintă o platformă de management al învățării, care permite companiilor să creeze, să livreze și să administreze numeroase cursuri online și programe de formare.

Docentix oferă un LMS avansat, care este creat special pentru a ajuta companiile să își îmbunătățească performanțele și să își dezvolte continuu angajații. Prin intermediul unui astfel de sistem, companiile pot urmări progresul angajaților în timp real, pot genera rapoarte și statistici, iar modul de învățare poate fi adaptat în funcție de nevoile individuale ale fiecărui cursant.

În plus, acest sistem integrează pachetul de cursuri Skillsoft, care oferă acces la mii de module de e-learning, inclusiv conținut video, testări și simulări interactive, care sunt concepute pentru a răspunde celor mai diverse necesități de învățare. Cu Docentix, toți membrii echipei tale pot să învețe în propriul ritm și să beneficieze de o experiență de învățare personalizată, care va aduce valoare atât pentru ei, cât și pentru afacerea ta.

Daca dorești achiziționezi platforma DocentixLMS, îți punem la dispoziție o soluție completa și personalizabilă, adaptată nevoilor specifice companiei tale. Platforma noastră oferă o experiență de învățare interactiva și intuitivă, îmbunătățind eficiența de lucru și consolidând performanța tuturor angajaților.

În plus, cu pachetul nostru de cursuri Skillsoft, angajații tăi vor putea beneficia de acces la o varietate impresionantă de cursuri interdisciplinare de înaltă calitate.

Contactează-ne astăzi și pornește într-o călătorie către o dezvoltare continua și durabila a echipei tale!

Docentix oferă o platformă LMS modernă și eficientă care vine cu multiple caracteristici excelente. Acestea includ instrumente de gestionare a cursurilor precum crearea, editarea și stocarea de fișiere, precum și posibilitatea de a urmări progresul de învățare al cursanților.

Mai mult, platforma noastră suportă multiple formate de cursuri, cum ar fi video, text și multe altele. Docentix oferă și posibilitatea de a personaliza experiența utilizatorilor, prin configurarea individuală a interfeței și crearea de rapoarte personalizate.

În plus, pachetul de cursuri Skillsoft din oferta noastră de servicii reprezintă o excelentă soluție de instruire pentru orice companie. Cu un număr impresionant de cursuri din diverse domenii, vom asigura că echipa ta va dispune de toate instrumentele necesare pentru a-și dezvolta competențele și abilitățile și pentru a-și îndeplini sarcinile în cel mai eficient mod posibil.

Da, Docentix oferă o versiune gratuită de probă (7 zile) a platformei LMS care îți permite să testezi funcționalitatea și caracteristicile platformei noastre fără a fi nevoie să plătești.

Această versiune gratuită oferă acces la o selecție de cursuri Skillsoft, astfel încât să poți experimenta modul în care funcționează administrarea și distribuirea conținutului de învățare. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe site-ul nostru și să începi să explorezi.

Suntem încântați să te ajutăm să faci tranziția către o conducere mai eficientă a învățării în echipa ta, așa că nu ezita să încerci gratuit astăzi.

Dacă ai nevoie de ajutor sau întâmpini probleme folosind platforma noastră LMS sau cursurile Skillsoft, îți stăm la dispoziție printr-o varietate de canale de comunicare. Pentru a ne contacta, poți să ne trimiți un email la adresa suport@docentix.com sau să ne suni la numărul de telefon afișat pe site.

Echipa noastră de suport te va ajuta să găsești soluții la problemele tale și să beneficiezi din plin de avantajele oferite de Docentix și Skillsoft.

Lasă-ne datele de contact în formularul de contact și un membru al echipei Docentix te va contacta în cel mai scurt timp.

Ne poți scrie și pe adresa de e-mail contact@docentix.com

Docentix LMS este o soluție completă pentru gestionarea și dezvoltarea continuă a angajaților din compania ta. Costul platformei noastre depinde de pachetul ales și numărul de utilizatori.

Îți punem la dispozitie o varietate de pachete personalizate potrivite cu bugetul și nevoile companiei tale. În plus, în parteneriat cu Skillsoft, oferim un pachet extins de cursuri online disponibile în mai multe limbi și categorii, care vin la pachet cu Docentix LMS. Acest pachet cu Skillsoft este disponibil la un cost foarte competitiv.

La Docentix suntem dedicați să oferim soluții personalizate și avantajoase, astfel încât nevoile și obiectivele companiei tale să fie indeplinite pe deplin. Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Peste 688 de cursuri cu mai mult de 2500 de lecții video disponibile pentru tine oricând!

Newsletter

Fii primul care află ultimele informații și noutăți ale serviciilor noastre.

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău de cumpărături este gol