Gestionarea eficientă a comunităților digitale

admin
Last Update februarie 20, 2023
0 already enrolled

Descrierea cursului

În mediul de afaceri de astăzi, o prezență pozitivă în social media este vitală pentru succes. Un responsabil cu gestionarea comunităților online vă poate ajuta comunitățile online să beneficieze la maximum de marketingul dvs. social media.
În acest curs, veți afla despre beneficiile și capacitățile gestionării comunităților ca parte a strategiei dvs. generale de marketing digital. Veți explora cei patru piloni ai gestionării eficiente a comunităților digitale și elementele care trebuie incluse în strategia de gestionare a comunităților digitale ale organizației dvs. De asemenea, veți afla considerente și bune practici pentru monitorizarea și implicarea comunităților online și veți explora tendințele de gestionare a comunităților digitale.

Obiectivele cursului

recunoașteți beneficiile și capacitățile pe care le oferă organizației dvs. o gestionare eficientă a comunităților digitale
identificați cei patru piloni principali ai gestionării eficiente a comunităților digitale
recunoașteți elementele principale pe care să le includeți în strategia de gestionare a comunităților digitale ale organizației dvs.
recunoașteți bunele practici pentru monitorizarea și implicarea comunităților digitale online
recunoașteți tendințele actuale în gestionarea comunităților digitale

Your Instructors

admin

0/5
750 cursuri
0 Reviews
0 Students
See more
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău de cumpărături este gol