Organizarea spațiului de lucru – Munca și dezvoltarea personală și profesională de la domiciliu

admin
Last Update august 1, 2023
0 already enrolled

Descrierea cursului

Pandemia COVID-19 ne-a făcut să simțim că viața a devenit nesigură și că situația nu se va normaliza. Acum, că școlile s-au redeschis, parcă avem și noi parte de un nou început. Deși pare că ne aflăm în situații diferite, cu toții învățăm din mers și ne adaptăm.
Indiferent de slujbe sau titluri, rămânem părinți, bunici sau îngrijitori și încercăm să ne dăm seama zilnic cum să facem față acestor lucruri. Copiii noștri se confruntă și ei cu aceleași schimbări care ne afectează pe noi: un spațiu de lucru nou, socializarea păstrată strict în familie, mai puțină intimitate, senzația că trăiesc aceeași zi la nesfârșit, griji și mai mari și anxietate.
În acest curs, membrii familiei Skillsoft își împărtășesc experiența, tăria și speranța, în vreme ce noi toți încercăm să găsim un echilibru între muncă și viața casnică, protejându-ne familiile și făcându-le fericite, dar și învățând și mergând înainte împreună.

Obiectivele cursului

descoperirea unei modalități de schimbare a mentalității, precum și crearea unei atmosfere ideale pentru a munci și învăța în condiții propice
descoperirea unei modalități de organizare a timpului și a spațiului, precum și setarea așteptărilor, fără ca nimeni să se simtă presat
descoperirea celor mai bune practici de promovare și susținere a țelurilor privind munca și învățatul în mod productiv

Your Instructors

admin

0/5
750 cursuri
0 Reviews
0 Students
See more
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău de cumpărături este gol