Planificarea unei strategii eficiente pentru o aplicație mobilă

admin
Last Update februarie 20, 2023
0 already enrolled

Descrierea cursului

O inovație esențială asociată cu utilizarea sporită a smartphone-urilor este utilizarea aplicațiilor mobile. Se estimează că utilizatorii de dispozitive mobile folosesc aplicații în 90% din timpul folosirii dispozitivelor, ceea ce reprezintă o oportunitate de piață uriașă. De aceea dacă organizația dvs. nu are o strategie de marketing pentru valorificarea pieței aplicațiilor mobile, sunteți deja în urmă.
În acest curs, veți învăța despre importanța marketing-ului mobil și a planificării unei strategii de folosire a aplicațiilor mobile. Veți explora diferitele tipuri de aplicații disponibile, cum să creați strategii de marketing pentru a aborda fiecare tip și elementele unui cadru de dezvoltare a aplicațiilor mobile.

Obiectivele cursului

recunoașteți importanța adoptării unei strategii de folosire a aplicațiilor mobile în lumea de afaceri de astăzi
recunoașteți exemple de tipuri de aplicații mobile create de regulă pentru clienți, în funcție de activitățile de afaceri și scopurile dvs.
identificați caracteristicile tipice ale aplicațiilor mobile pentru angajații companiei sau entității dvs.
identificați subiecte potențiale de inclus în Cadrul de Dezvoltare a Aplicațiilor pentru a standardiza dezvoltarea aplicațiilor angajaților din organizația dvs.
potriviți etapele dezvoltării aplicațiilor mobile cu activitățile care au loc în fiecare etapă
identificați unele decizii cu care organizația dvs. se va confrunta cu privire la strategia dvs. de folosire a aplicațiilor mobile

Your Instructors

admin

0/5
750 cursuri
0 Reviews
0 Students
See more
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău de cumpărături este gol