Crearea unui plan de management al performanțelor

admin
Last Update februarie 20, 2023
0 already enrolled

Descrierea cursului

Știți dacă scopurile echipei dvs. sunt îndeplinite în mod consecvent sau dacă angajații au întotdeauna o performanță optimă? Vă este teamă de conversațiile dificile când există o problemă de performanță care trebuie soluționată?Gestionarea eficace a performanței vă poate ajuta să evitați concedierea angajaților și să sporiți productivitatea la toate nivelurile organizației dvs. Stimularea și implicarea performerilor de top este esențială, deoarece aceste persoane cu rezultate excepționale sunt foarte valoroase pentru companie și este posibil să plece din companie pentru a căuta provocări interesante în altă parte.
În acest curs, veți învăța despre factorii implicați în gestionarea cu succes a performanței. Veți explora fazele procesului de gestionare a performanței, factorii de succes critici și indicatorii principali ai performanței. La final, veți învăța despre identificarea cerințelor profesionale când creați un profil de rol.

Obiectivele cursului

identificarea factorilor gestionării cu succes a performanței
recunoașterea manierei în care un sistem de gestionare a performanței sporește productivitatea și succesul organizațional
recapitularea celor cinci faze ale procesului de măsurare a performanței
recunoașterea celor patru tipuri de factori de succes critici
enumerarea caracteristicilor indicatorilor principali ai performanței
identificarea cerințelor profesionale sintetizate într-un profil de rol

Your Instructors

admin

0/5
750 cursuri
0 Reviews
0 Students
See more
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău de cumpărături este gol