Informatica periferica eficienta

admin
Last Update februarie 20, 2023
0 already enrolled

Descrierea cursului

Odată cu utilizarea pe scară largă a inteligenței artificiale și a dispozitivelor inteligente, rețelele de afaceri sunt suprasolicitate din cauza supraîncărcării datelor. Informatica Edge încearcă să mute procesarea, colectarea și livrarea datelor mai aproape de utilizatorul final – la așa-numita margine a rețelei. Datele Edge și procesarea locală devin rapid funcții standard în rețelele moderne de afaceri. Informatica Edge poate reduce costurile și problemele de latență, poate îmbunătăți gestionarea datelor și depozitarea datelor și poate spori continuitatea activității.
În acest curs, veți afla despre beneficiile și provocările informaticii Edge. Veți învăța, de asemenea, cum să utilizați corect un depozit de date și să planificați implementarea acestuia în operațiunea dvs. de afaceri. Și veți examina considerentele și bunele practici pentru implementarea și utilizarea informaticii Edge în organizația dvs.

Obiectivele cursului

identificați avantajele de afaceri principale ale utilizării informaticii Edge
diferențiați între tipurile informaticii Edge
recunoașteți modalități eficiente de a utiliza informaticii Edge pentru valoarea de afaceri
recunoașteți provocările principale ale informaticii Edge
identificați componentele cheie ale unei strategii cuprinzătoare a informaticii Edge pentru organizația dvs.
recunoașteți considerentele cheie pentru implementarea fiabilă și rezistentă a informaticii Edge în cadrul organizației dvs.

Your Instructors

admin

0/5
750 cursuri
0 Reviews
0 Students
See more
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău de cumpărături este gol