Asistența clienților – Consolidarea competențelor tale de asistență

admin
Last Update februarie 20, 2023
0 already enrolled

Descrierea cursului

Asistența clienților continua să fie un aspect strategic obligatoriu pentru majoritatea companiilor din ziua de astăzi. Agenții profesioniști au experiență în competențele tehnice și practice, lucru care le oferă o rampă de lansare în business sau în sectorul privat. Acest curs îți permite să determini cele mai eficiente metode de auto-dezvoltare, care te vor învăța competențele necesare pentru a găsi și profita de oportunitățile de dezvoltare în asistența clienților, atât în compania ta, cât și în industria ta, și care îți va oferi un sentiment mai puternic de realizare și satisfacție personală.
În acest curs, vei învăța cum să profiți de interesele tale pentru a-ți lărgi setul de competențe. Vei afla și cum să găsești și să folosești resurse de învățare care susțin dezvoltarea profesională, strategiile care promovează învățarea continuă și metodele de folosire ale acelor cunoștințe pentru a crea un plan de dezvoltare al carierei.
Acest curs a fost conceput pe baza materialului oferit de NueBridge (www.nuebridge.com), organizație care are experiență largă în domeniile de servicii clienți și management, în mai multe industrii și pe întreg mapamondul.

Obiectivele cursului

aflarea conceptelor cheie din acest curs
recunoașterea strategiilor cheie pe care agenții de asistență clienți trebuie să se concentreze pentru a obține succes profesional pe termen lung
identificarea metodelor prin care poți profita de interesele tale pentru a-ți spori setul de competențe
identificarea resurselor de învățare care pot susține dezvoltarea profesională
recunoașterea strategiilor care promovează învățarea pe termen lung
identificarea exemplelor de practici standard pentru crearea unui plan de dezvoltare al carierei
recapitularea conceptelor învățate

Your Instructors

admin

0/5
750 cursuri
0 Reviews
0 Students
See more
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău de cumpărături este gol