Asistența clienților – Crearea de soluții eficiente

admin
Last Update februarie 20, 2023
0 already enrolled

Descrierea cursului

Asistența clienților presupune să găsești soluția potrivită pentru fiecare client. Agenții care pot determina rapid cauzele principale și problemele asociate cu situația unui client au mai multe șanse de a crea soluții rapide și eficiente. În acest curs, vei analiza tehnici dovedite pentru găsirea cauzei principale a unei probleme, găsirea unei soluții potrivite și oferirea unei rezolvări finale. Vei afla cum să te pregătești cu informațiile necesare înainte și în timpul unei interacțiuni și vei învăța pașii unei abordări bazate pe procese în găsirea unei soluții. Vei descoperi și abordări pentru adresarea obstacolelor frecvent întâlnite în timpul interacțiunilor de asistență a clienților, indiciile care îți arată că un apel trebuie transferat la un nivel superior al departamentului de asistență și vei explora strategiile prin care poți duce experiența clientului la următorul nivel.
Acest curs a fost conceput pe baza materialului oferit de NueBridge (www.nuebridge.com), organizație care are experiență largă în domeniile de servicii clienți și management, în mai multe industrii și pe întreg mapamondul.

Obiectivele cursului

aflarea conceptelor cheie din acest curs
identificarea metodelor de obținere a informațiilor necesare pentru a crea soluții pentru clienți
identificarea pașilor dintr-o abordare bazată pe procese pentru asistența clienților
identificarea abordărilor pentru confruntarea obstacolelor frecvent întâlnite în timpul interacțiunilor de asistență a clienților
recunoașterea indiciilor care sugerează că apelul trebuie să fie transferat la un nivel mai înalt de asistență
identificarea strategiilor pentru ducerea experienței de asistență a clienților la următorul nivel
recapitularea conceptelor învățate

Your Instructors

admin

0/5
750 cursuri
0 Reviews
0 Students
See more
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău de cumpărături este gol