Asistența clienților – Dezvoltarea unei mentalități cu focus pe asistență

admin
Last Update februarie 20, 2023
0 already enrolled

Descrierea cursului

Succesul nu este doar un rezultat, ci și baza unei mentalități. Profesioniștii care doresc să aibă un nivel excepțional de calitate în asistența pe care o oferă clienților abordează fiecare interacțiune cu o mentalitate și o atitudine potrivite. Dacă nu înțelegi cum mentalitatea îți poate afecta serviciile oferite, îți vei compromite potențialul personal, dar și pe cel al companiei, lucru care va duce la experiențe rele pentru clienți. Mentalitatea și atitudinea cu focus pe asistență te vor ajuta să îți aplici valorile profesionale în fiecare interacțiune de asistență. În acest curs, vei învăța despre cum trecerea la o altă mentalitate te poate ajuta să îți crești performanța și vei afla practicile cheie pentru stabilirea acelei mentalități. Vei descoperi și cum poți să îți aplici valorile profesionale în timpul interacțiunilor de asistență a clienților, cum să dezvolți o atitudine profesionistă pentru aceste interacțiuni și cum să îți creezi o mentalitate cu focus pe client.
Acest curs a fost conceput pe baza materialului oferit de NueBridge (www.nuebridge.com), organizație care are experiență largă în domeniile de servicii clienți și management, în mai multe industrii și pe întreg mapamondul.

Obiectivele cursului

aflarea conceptelor cheie din acest curs
identificarea factorilor cheie care dezvoltă o mentalitate cu focus pe asistență
recunoașterea practicilor cheie care te ajută să stabilești o mentalitate personală adecvată pentru orice interacțiune cu clienții
recunoașterea felului în care valorile tale profesionale se manifestă în timpul interacțiunilor cu clienții
identificarea elementelor cheie dintr-o atitudine cu focus pe asistența clienților
recunoașterea strategiilor care demonstrează o mentalitate cu focus pe client
recapitularea conceptelor învățate

Your Instructors

admin

0/5
750 cursuri
0 Reviews
0 Students
See more
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău de cumpărături este gol